Toimitustavat:

Musiikkiliike.fi käyttää Matkahuolto bussirahtia. Sen ylivoima perustuu nopeuteen, tiheisiin yhteyksiin, kattavaan reitistöön, pitäviin aikatauluihin ja joustavuuteen. Aikataulutetut yhteydet antavat varmuuden siitä, että lähetys saapuu perille juuri oikeaan aikaan.

Toimitamme paketit samalla nopeudella myös Postitse, mikäli matkahuollon toimipistettä ei ole lähistölläsi tai paketti on olemukseltaan siihen sopiva.

Tavarat voi noutaa liikkeestämme, myös kotiinkuljetus lähietäisyydellä. Erillistä korvausta vastaan tavarat toimitetaan suoraan kotiisi jakopakettina.

Toimituskulut:

Perimme jokaisen tilauksen yhteydessä 15 Euron posti-ja käsittelymaksun. Tämä kattaa kaiken, ei muita kuluja! Pyrimme tietenkin pikkupakettien osalta säätämään kuluja alemmaksi tilauksesta ja tuotteista riippuen. Mikäli yksi tuote/kolli on painava (kuten yli 55kg:n piano), Pyrimme löytämään edullisimman kuljetusmuodon ja perimme siitä maksun Transpointin, Matkahuollon ja Postin hinnoittelun mukaisesti.

Tarkennuksia:

Postiennakko= asiakas lunastaa postista postiennakkolapussa merkityn summan, joka koostuu tilatusta tuotteesta sekä toimitusmaksustamme.

Matkahuolto (bussiennakko) = asiakas lunastaa matkahuollosta matkahuollon ilmoittaman summan, joka koostuu tilatusta tuotteesta sekä toimitusmaksustamme. Maksuehdot: Käteinen, bussiennakko maksu sekä postiennakko.

Takuut:

Kaikissa tuotteissamme on vähintään 12 kuukauden takuu, tietyissä tuotteissa maahantuojan antama erityistakuu voi olla jopa 5 vuotta. esim. Roland soittimien takuuaika on 2 vuotta. Roland HP-pianomalliston ja BOSS-efektipedaalien takuuaika on 5 vuotta. Takuuhuolloista vastaa aina suomalainen maahantuoja. Tuote lähetetään joko meille tai maahantuojan käyttämään huoltoon viasta riippuen. Sovi asiasta etukäteen esim. puhelimitse.

Palautukset:

Sovi palautuksissa kanssamme etukäteen, puh. 06-8223 801.
Ohjelmistotuotteita ei voi palauttaa!

Emme lunasta sopimattomia palautuksia. Kaikilla tuotteilla on tietysti Kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus.