ZOOM H4N SP

ZOOM H4N SP

ZOOM H4N SP

Kämmentallennin, 4-raitaa, sisäinen kaiutin, virtalähde.
H4n mahdollistaa sekä sisäisten mikkien että XLR-sisääntulon yhtäaikaisen käytön neliraitaäänityksessä.

Saatavuus: In Stock

242,00€

Lisää koriin

30 muita tuotteita samassa tuoteryhmässä:

Videos

Lisätietoja

H4n sisältää perusversion tavoin kaksi sisäistä mikrofonia (nyt säädettävissä 90 tai 120 asteen kulmaan) ja XLR-combo-liitännän phantom-virtasyötöllä. äänen tallennus tapahtuu SD-muistikorteille wav- tai mp3-tiedostoina. H4n:n mukana tulee peruskäyttöön riittävä 1 gigan muistikortti, johon mahtuu yli 45 minuuttia cd-tasoista ääntä tai yli 8 tuntia mp3-pakattua ääntä, mutta laitteeseen voi hankkia suuremman kortin aina 32 gigaan asti.

Edeltäjästään poiketen H4n mahdollistaa sekä sisäisten mikkien että XLR-sisääntulon yhtäaikaisen käytön neliraitaäänityksessä. Zoom on siis kuunnellut niiden käyttäjien toiveita, jotka haluavat poimia sisäisillä mikeillä vaikkapa livekeikan ambienssisoundin yleisöreaktioineen ja sisääntulojen kautta suoran linjasignaalin miksauspöydästä.

Lisäksi H4n sisältää sisäisen referenssikaiuttimen, uudet digitaaliohjatut mikkietuasteet, aikaleimalla varustetun BWF-tiedostomuodon, käsittelyääniä vaimentavan kumipinnoitteen, entistä suuremman näytön ja selkeämmän käyttölogiikan. USB2-väylä huolehtii nopeasta tiedonsiirrosta tietokoneelle ja lisäksi laitteen mukana toimitetaan Cubase LE (PC ja Mac) äänen jälkikäsittelyä varten.

Ammattilaisten valinta Yleisradiota myöten. Erinomainen bändiäänityksiin (omilla mikeillä yleisöambienssi talteen ja XLR-sisääntulosta linjasignaali omille raidoille).


 Varustelu


SD Muistikortti 1GB

Tuulisuoja

Mikrofoni klippiadapteri

Virtalähde(AD-14)

USB Kaapeli

Suojalaukku

+ CUBASE LE Ohjelmisto
Mitat: 70 x 156 x 35mm
Paino: 280g